Home » Agenda

Agenda

Opgepast alle uren moeten aangepast word tijdens Corona periode .... 

De ticketverkoop van de zomereditie van de Western Experience in het Autotron Rosmalen op 𝟒 𝐞𝐧 𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 gaat in mei van start.

Wij verwachten voor die tijd meer duidelijkheid te hebben over de corona-maatregelen, want wij willen natuurlijk een 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠 en 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠 festival aanbieden.

De mensen die een kaartje hebben gekocht voor de Western Experience voor 1 en 2 mei 2021 krijgen 𝐚𝐚𝐧𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 een mail met de optie om tickets om te wisselen of te retourneren.

Ook zijn wij trots om aan te kondigen dat de Western Experience 2022 in de Brabanthallen in Den Bosch op 𝟐𝟗 𝐞𝐧 𝟑𝟎 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐 zal plaatsvinden.

Wij hopen natuurlijk dat u ons fantastisch evenement en de Country wereld in het algemeen een warm toedraagt en ons blijft steunen!

#westernexperience #summerwesternexperience #autotron #countryfestival #zomerfestival

De zomereditie van de Western Experience zal zonder Native Americans en paardenevenement zijn. De Native Americans kunnen op dit moment niet reizen en het terrein van het Autotron heeft daarnaast geen geschikt terrein voor het paardenevenement. Wél kunt u genieten van andere attracties zoals American Cars, roofvogelshow, food trucks en diverse andere attracties.